[1] DET GRØNLANDSKE SELSKAB NR. 11 NOVEMBER 1965 [2] LBORC KVAVIT GRØNLANDSK MAD har kvantet og smag Kendere af god mad værdsætter grønlandske kva- litetsprodukter. Lam, ren, laks, hellefisk og rejer er specialiteter, som De gerne sætter på bordet, og som ude på verdensmarkedet bringer Grønlands navn frem. NYHED I Kogebog for Grønland er en tidssvarende kogebog for hjemmene i Grøn- land. Den er to-sproget (294 sider) og giver vejled- ning om den bedste udnyt- j telse af grønlandske pro- dukter. De kan købe bogen for kr.17,- ved henvendelse l til Den kongelige grønland- ske Handel, Strandgade (Passagerkontoret) ellerDe kan indbetale kr.19,- på giro 90772 og få bogen tilsendt. Husk ved giroindbetaling | at anføre: »Kogebog«. Af hensyn til dispositionen over bogens oplag be- des bestilling indgivet senest 1. december. DEN KONGEUGE GRØNLANDSKE HANDEL [3]