[1] DET GRØNLANDSKE SELSKAB NR. 4 APRIL 1967 [2] .*:••. -man hilser i **••. Heering,-; itau. —. A ^ •••••••••*' Marineret bederyg Af J/2 bederyg (lx/2-2 kg) kan der blive fin selskabsmad til 4-5 personer. Kødet marineres i eddikelage, kogt med laurbærblade, nelliker, løg, persille og citronskal. Smagen bliver særlig pikant, når kødet først gnides med salt, peber og 4-5 knuste enebær. Efter 2 døgn i den kolde lage steges kødet og serveres med f. eks. grønærter, franske kartofler, ristede svampe, æblemos. Grønlandsk lam er magert kød med en fin, krydret smag. Det kan købes i forskellige lynfrosne forbruger- pakninger, og der er således mange anvendelsesmuligheder både til hverdag og fest. Opskriften er udarbejdet af husholdningslærerinde Caia Hansen, som er forfatter til »Kogebog for Grenland«. DEN KONGELIGE GRØNLANDSKE HANDEL [3]